Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25 maart |

Show- en drumfanfare Oranje IJsselmuiden en stichting Livingstone organiseren op vrijdagavond 24 maart in de Quintuszaal een groot benefietconcert voor het project Brass for Children in Oeganda.

Het belooft een bruisende avond te worden met medewerking van o.a. Saxofoonensemble Oranje, Trombonisten Oranje, Koperkwintet Euphonia, het Kamper Trompetter Korps, Show- en drumfanfare Oranje en nog veel meer muzikale verrassingen. Ook is er een verloting met mooie prijzen.

De opbrengst van het benefietconcert komt ten goede aan Brass for Children, een project van de gelijknamige non-profitorganisatie opgericht in 2018 aan de rand van Bwindi in Kanungu, West-Oeganda. De missie: kansarme kinderen helpen door samen muziek te maken en hun talenten te laten ontwikkelen. Het geeft zelfvertrouwen, betekenis en kan hen vaardigheden opleveren waarmee ze in de toekomst hun brood kunnen verdienen. “Brass for Children kijkt uit naar het eerste Livingstone Team! We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle kinderen en jongeren uit Butogota toegang hebben tot blaasinstrumenten. Jij kunt ons helpen”, aldus projectleider Atakunda.

Tickets à €7,50 kun je in de voorverkoop reserveren via deze pagina tot vrijdag 24 maart 17.00 uur. Aan de zaal is een entreeticket 10 euro per stuk. De deuren van de Quintuszaal gaan open vanaf 19.00 uur.

Bestel Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Bestel Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar