Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

11 december 2022 | 16:00 - 21:00 | , Carlsonstraat 13, Kampen

Tijdens Kerst in Oud Kampen kun je doorlopend genieten van prachtige optredens van onze musicalafdeling, muziektheatergroep Avontura, het Klezmerensemble en de productieklas Moderne Dans.

Musical: van Annie tot Ciske de Rat

Een sfeervol podium op de hoek van de Buitennieuwstraat en de Botervatsteeg (schuin achter de Stadskazerne) is het domein van onze musicalafdeling. Alle groepen zijn van de partij: van 5+ tot 14+. Zij brengen in toerbeurt korte voorstellingen op de planken. Laat je meevoeren met Oliver, Annie, De Sprookjesboom, Ciske de Rat en Jingle Jangle.

Joodse bruiloft

Iets verderop, aan de Buiten Nieuwstraat 17, speelt het Klezmerensemble Mishmash van Quintus op beide dagen van Kerst in Oud Kampen samen met een groep figuranten en vrijwilligers ‘De Joodse bruiloft’, compleet met bruidsstoet, shabbatmaaltijd met muziek en dans.

Pop-up concert Avontura

Met een geheel eigen ‘pop-up concert’ tovert onze muziektheatergroep Avontura de Buiten Nieuwstraat om tot ‘Vrijthof van Kampen’… Meer zeggen we er niet over. Laat je vooral verrassen 🙂

Moderne dans: Saias

Op het plein van de Buitenkerk en Mgr. Zwijssenschool kan het publiek genieten van de choreografie Saias, tijdens Kerst in Oud Kampen meerdere malen uitgevoerd door onze productieklas Moderne Dans.