Laden Evenementen

« Alle Evenementen

2 mei | 09:30 - 12:30 | , Vloeddijk 38, Kampen

Houden jullie ervan om als gezin of familieleden samen te knutselen maar zou je wel eens aan de slag willen met materialen die thuis niet zomaar voorradig zijn? Kom in de meivakantie naar de toffe Grafiek Familiedag bij Quintus!

In onze Grafiekwerkplaats zijn allerlei verschillende materialen en machines aanwezig zoals een drukpers en zeefdrukmaterialen. Bovendien helpt en begeleidt docent Valeria jullie om creatief op stoom te komen. Zo maken jullie samen kennis met allerlei vaardigheden op het gebied van ambachtelijke druktechnieken.

De Grafiek Familiedag is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar en ouder. Dus kom als gezin of neem je broer, zus, vader, moeder, oma, opa, tante of oom mee naar Quintus. Een creatief, origineel en gezellig idee voor een ​​paar uurtjes quality-time met je gezin of familieleden!

Bestel Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Bestel Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Meivakantie Grafiek Familiedag 21 jaar en ouder
25.00
9 beschikbaar
Meivakantie Grafiek Familiedag 6 tot 21 jaar
5.00
9 beschikbaar