Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

29 oktober | 19:00 - 21:30 | , Vloeddijk 38, Kampen

Op zaterdagavond 29 oktober organiseert Quintus, samen met Scouting Hanzeluiden en Natuurvereniging IJsseldelta, opnieuw de ‘Nacht van de Nacht, een evenement voor de hele familie in het donker! Op deze avond wordt landelijk aandacht besteed aan lichtvervuiling, waardoor mens en dier in de war raken.

Vanaf 19.00 uur is er in en rondom het Quintusgebouw aan de Vloeddijk 38 weer van alles te beleven…in het donker! Op het programma o.a.

>> lichtbeeldenvoorstelling ‘Fly me to the moon’

>> glow-in-the-dark-emmertrommelen

>> braakballen pluizen

>> zaklampvissen

>> kampvuur met broodjes bakken en kampvuurliedjes

>> silent disco

>> dansvoorstellingen

>> creatieve workshops

>> en nog veel meer!

Een deel van de activiteiten is gratis, voor enkele activiteiten en workshops wordt een klein bedrag gevraagd. Betalen kan met een strippenkaart. Deze kost in de voorverkoop €6,00 per stuk en bevat 12 strippen (€0,50 per strip). De strippenkaart is niet persoonsgebonden en is tijdens de Nacht van de Nacht af te halen op vertoon van je e-ticket. Op de avond zelf kost een strippenkaart €7,50.

Het volledige programma lees je hier.

Let op, ongebruikte strippen(kaarten) kunnen we niet restitueren.

Bestel Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Bestel Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar