Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

26 januari 2023 | 16:00 - 16:50 |

De oriëntatiecursus Muziekstart voor kinderen in de leeftijd van groep 3/4/5 gaat 1 & 2 februari weer beginnen. Is dit iets voor jouw kind maar twijfelt hij/zij nog? Kom naar een gratis proefles Muziekstart op woensdag 25 of donderdag 26 januari.

Over de cursus

Wil je ontdekken welk muziekinstrument jij leuk vindt om te leren bespelen en welk instrument bij jou past? En wil je ook iets leren over het notenschrift? Dan kun je bij Muziekstart van muziekdocent Annet van der Veen terecht! In deze muziekcursus gaan kinderen samen lekker actief aan de slag met muziek: zingen, leren spelen op en kennismaken met allerlei instrumenten, bewegen op muziek, werken met muzieknotatie en luisteren naar muziek. In 10 lessen leren we muziekstukjes spelen vanaf verschillende soorten notenschrift en gaan we allerlei echte muziekinstrumenten uitproberen. De cursus beslaat 10 lessen van 50 minuten en is te volgen op woensdag bij Quintus IJsselmuiden (Kulturhus) en op donderdag bij Quintus Kampen.

Gratis proefles

Twijfel je nog of heb je je al opgegeven voor de cursus? In beide gevallen ben je welkom bij de gratis proefles van 16.00 tot 16.50 uur op woensdag 25 januari in IJsselmuiden en op donderdag 26 januari bij Quintus Kampen. Aanmelden kan hier>>