Laden Evenementen

« Alle Evenementen

25 augustus | 11:00 - 12:30 | , Vloeddijk 38, Kampen

In de laatste week van de zomervakantie hoef jij je niet te vervelen! Vandaag – donderdag 25 augustus – staan er maar liefst drie beestachtig leuke activiteiten op ons Summerschool-programma, waaronder deze workshop ‘Beestachtige Tie Dye’ met docente Dionne den Herder.

In deze workshop tover je een wit t-shirt om tot een beestachtige en kleurrijke top. Door een shirt op een bepaalde manier te vouwen en te binden, kun je de mooiste patronen maken. Ga je voor een vlinderachtig patroon? Of juist zo geschubd als een slang? Er is van alles mogelijk. Van tevoren weet je nooit precies hoe het wordt. De grootste verrassing zie je pas bij het uitpakken…

De kosten voor deze workshop zijn inclusief t-shirt. Geef bij het reserveren van je ticket even de juiste maat van je t-shirt aan.

Tip! Deze workshop is heel goed te combineren met de Summerschool Insectensafari die van 13.00 tot 14.00 uur wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurvereniging IJsseldelta! Ga je het combineren? Neem dan even een broodje mee voor het halfuurtje pauze. Wij zorgen voor de ranja!

En kun je er dan nog geen genoeg van krijgen? Tussen 14.00 en 15.30 uur geeft Dionne den Herder ook nog een workshop Kriebelbeestjes in beeld (3D).

Bestel Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Bestel Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Summerschoolworkshop Beestachtige Tie Dye
15.00
4 beschikbaar