Laden Evenementen

« Alle Evenementen

23 augustus | 13:30 - 15:00 | , Vloeddijk 38, Kampen

Altijd al eens graffiti willen spuiten? Bij deze Summerschoolworkshop ga je aan de slag met echte spuitbussen, om onder begeleiding van een ervaren graffiti artiest je eigen letter te maken. Je krijgt de kans om alles te weten te komen over deze unieke kunstvorm.

Stap voor stap wordt uitgelegd hoe jij je letter kan ontwerpen en hoe je deze doormiddel van verschillende spuittechnieken omtovert tot je eigen kunstwerk. Na de workshop heb je je eigen kunstwerk op canvas (60×80).

De artiesten van Klaver5 hebben tientallen jaren ervaring in alle facetten van de graffitikunst. Als beginnend graffitispuiter hebben ze op straat hun reputatie opgebouwd voor letterstijlen en technieken. Uit de passie voor deze eigenzinnige kunstvorm ontstond één van de eerste professionele graffiti ondernemingen van Nederland. Klaver5 verzorgt nu creatieve workshops en muurschilderingen door heel Nederland.

De workshopprijs is inclusief spuitbussen, caps en je eigen canvasdoek!

Tip! Trek oude kleding en schoenen aan!

Bestel Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Bestel Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Summerschoolworkshop Graffiti tot 21 jaar
15.00
2 beschikbaar
Summerschoolworkshop Graffiti vanaf 21 jaar en ouder
18.00
2 beschikbaar