Laden Evenementen

« Alle Evenementen

25 augustus | 14:00 - 15:00 | , Vloeddijk 38, Kampen

In de laatste week van de zomervakantie hoef jij je niet te vervelen! Vandaag – donderdag 25 augustus – staan er maar liefst drie beestachtig leuke activiteiten op ons Summerschool-programma, waaronder deze workshop ‘Kriebelbeestjes in beeld (3D)’ met docente Dionne den Herder.

Ga mee op insectenjacht en bestudeer deze kleine beestjes van heel dichtbij. Hoe ziet een insect er uit als je er met je neus bovenop zit? Harig of glimmend, kleurrijk of  in camouflagepak, fladderend of kruipend? In deze workshop leer je hoe je jouw blik op een kriebelbeestje kan vastleggen in een beeldje van hout, metaaldraad en meer mooie materialen.

Deze workshop is heel goed te combineren met de Summerschool Insectensafari die Quintus organiseert in samenwerking met Natuurvereniging IJsseldelta. Eerst op insectenjacht tussen 13.00 – 14.00 uur en daarna uitwerken op beeld, hoe leuk is dat?!

Wil je nog liever de hele dag aan de slag? In de ochtend verzorgt Dionne den Herder ook de workshop Beestachtige Tie Dye).

Bestel Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Bestel Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Summerschoolworkshop Kriebelbeestjes in beeld 3D
8.00