Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

28 februari | 05:00 - 07:00 |

Deze voorjaarsvakantieworkshop begint met een bezoek aan het Stedelijk Museum Kampen, samen met tekendocente Rachel Onstwedder. Geïnspireerd door het werk van de tentoonstelling ‘Secret Garden’, creëer je in het Quintus-atelier met kleurpotlood en pastelkrijt je eigen droomwezen.

Maar hoe bedenk en teken je nou een droomwezen? In de expositie ‘Secret Garden’ in de synagoge gaan we kijken hoe de Gebroeders Miedema dat doen. Hun wondere wereld is inspiratie voor de workshop ‘Droomwezens’. Rachel neemt je mee op reis naar een wereld van krijt, kleurpotlood, fantasie, schoonheid, humor en tekentechniek. Je maakt een tekening die jou zelf ook zal verrassen en je mag deze natuurlijk mee naar huis nemen aan het einde van de workshop. Je maakt een wezen om van te dromen!

Deze voorjaarsvakantieworkshop is voor kinderen van 8-14 jaar en kost 10 euro per kind (prijs is inclusief de entree voor de expositie). Reserveer snel je ticket om zeker te zijn van een plekje!

Let op! We starten bij de expositie van het Stedelijk Museum in de Synagoge aan de IJsselkade 33. Na het bezoek aan de expositie loopt Rachel Onstwedder met de groep naar Quintus aan de Vloeddijk 38; daar kunnen de kinderen om 11.30 uur weer opgehaald worden.

 

Bestel Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Bestel Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar