Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

2 februari | 19:00 - 21:00 | , Vloeddijk 38, Kampen

Al zolang de mens leeft, delen we verhalen. Rond een kampvuur met vrienden, aan tafel met familie, bij de koffieautomaat op kantoor. De hele dag consumeren we grote en kleine verhalen. Ben jij benieuwd naar de techniek die ook jij kunt leren om jouw verhalen op te schrijven? Doe mee met de workshop ‘Verhalen schrijven bij het kampvuur’ 16+.

In deze workshop maak je – onder leiding van docent Diana de Groot –  kennis met de 12 stappen van ‘De Reis van de Held’, een template voor het schrijven van verhalen met een belangrijke hoofdpersoon (de held). Daarnaast worden manieren geïntroduceerd waardoor je anders – vanuit je hart! – leert kijken, denken en schrijven over wat er voor jou toe doet.

Wil jij ook meedoen en kennismaken met de kracht van het (persoonlijk) verhaal? Kom naar de workshop en laat je – rondom het kampvuur – inspireren!

De workshopprijs bedraagt €13 voor deelnemers onder de 21 jaar. Deelnemers van 21 jaar en ouder betalen €16. De prijs is inclusief koffie, thee, warme choco en iets lekkers.

Meer info of inschrijven? Kijk hier>>