Hou jij van zang, dans én toneel en kun je niet kiezen? Dat hoeft ook niet! Bij musical ga je met alle drie aan de slag. De musicallessen bij Quintus worden gegeven door inspirerende vakdocenten. Je kunt op elk moment (online) instromen of weer opzeggen (één maand opzegtermijn).
 • AANTAL LESSEN

  35

 • TUSSENTIJDS INSTROMEN KAN!

  Wij verrekenen het cursusgeld.

 • STARTDAG EN TIJD

  Wo 07 sep 15:10 - 16:50

 • LOCATIE

  Kampen

 • LESTIJD

 • ONLINE / OFFLINE

  Offline

 • PRIJS

  < 21jr: €288,75
  (Prijs per les €8,25)

Informatie

In deze cursus leren kinderen spelenderwijs kennismaken met musical; ze leren zichzelf te durven uiten op de spelvloer, vrij te bewegen en te zingen. Plezier staat hierin altijd centraal!

Elke week krijgen de kinderen 30 min zang, 30 min dans en 30 min spel. In de eerste helft van het jaar werken we aan de voorstelling voor Kerst in oud Kampen. Aan het einde van de tweede helft is er een eindpresentatie. Quintus en Ventura hebben vanaf het seizoen 2018/19 een gezamenlijk cursusprogramma. Binnen dit programma leidt Quintus de theaterleerlingen op en zorgt Ventura voor de productie.

PROEFLESSEN

Droom jij ervan om te schitteren in een échte musical maar twijfel je nog? Volg eens een gratis proefles Musical 5+ bij Quintus. Ervaring is niet nodig. Liever geen lange teksten, maar wel lekker samen zingen, dansen en optreden? Kom dan ook zeker eens kijken of meedoen bij een proefles. Aanmelden voor een proefles kan via info@quintuskampen.nl.

Goed om te weten

 • Tussentijds (online) instromen is vrijwel altijd mogelijk!
 • De cursusprijs wordt verrekend naar rato van het aantal lessen. Informeer bij de administratie naar de mogelijkheden.

Cursist aan het woord

Ho Tjing Tjak

William. Oudste zoon. Dik. Kunsthandelaar in de zaak van vader. Deze rol vertolkte Bart Pleister in 2019 in de theatervoorstelling ‘(In)Gebroken’. En met verve! “Ja, een geweldige rol om te spelen. Helaas kon door corona de jaarlijkse voorstelling in de zomer van 2020 niet doorgaan, maar de sfeer in onze theatergroep 20+ was en is nog steeds supergoed.”

Een kleine drie jaar geleden schreef Bart zich in voor de theaterlessen van de volwassenengroep bij Quintus. “Op mijn werk deed ik ooit mee aan een jaarlijkse theatervoorstelling. Dat smaakte naar meer en zodoende ben ik bij Quintus terechtgekomen. De eerste helft van het cursusjaar staat in het teken van de theaterlessen: superleuk en elke week anders. De tweede helft van het jaar is gericht op de toneelvoorstelling in de zomer. Daar bouwen we ook echt sámen naar toe. Theater bij Quintus is een mooie combi van het maken van een eigen toneelstuk, plezier hebben, maar ook nieuwe dingen leren. Er zijn best veel elementen die ik in mijn werk bij de bank gebruik. Zo heb ik wel eens tijdens de lunch met mijn collega’s ‘Ho Tjing Tjak’ gedaan, een grappige oefening waarmee je je focus en concentratie traint. Maar andersom werkt het natuurlijk ook: zaken die gebeuren in onze kantoortuin kan ik weer gebruiken in mijn toneelspel. Inspiratie vind je overal.”

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer begint mijn cursus?

Hoe wordt mijn lesgeld geïncasseerd

Heb je het antwoord op je vraag nog niet gevonden?
QUINTUS KAMPEN
038 33 71 200

INSCHRIJVEN

Ben je eruit? Inschrijven kan via onderstaande knop.

Inschrijven Proefles
GERELATEERDE CURSUSSEN

OOK INTERESSANT

Musical 8+

35 lessen

Offline

Musical 10+

35 lessen

Offline

Musical 12+

35 lessen

Offline

 • Voor elke portemonnee
  BETAALBAAR

 • Muziek, Dans, Theater, Kunst & Ambacht, Spelen met taal
  ALLES ONDER ÉÉN DAK

 • Voor iedereen van 0-99 jaar
  GASTVRIJ

 • Starten wanneer je wilt
  ONLINE / OFFLINE