Na de meivakantie start in het speellokaal van basisschool Eben-Haëzer in IJsselmuiden een supertoffe (naschoolse) musicalcursus voor leerlingen van alle basisscholen van hervormde schoolvereniging HOIJ.
 • AANTAL LESSEN

  7

 • TUSSENTIJDS INSTROMEN KAN!

  Wij verrekenen het cursusgeld.

 • STARTDAG EN TIJD

  Do 12 mei 14:50 - 15:50

 • LOCATIE

  Speellokaal Eben-Haëzerschool

 • LESTIJD

 • ONLINE / OFFLINE

  Offline

 • PRIJS

  < 21jr: €33,25
  (Prijs per les €4,75)

Informatie

In deze musicalcursus kunnen leerlingen uit groep 4 t/m 8 vanuit alle HOIJ-scholen (Rehoboth, Ichthus en Eben Haëzer) aan de slag met de basis van zingen, dansen en toneelspelen in een musical. In de laatste les kan een presentatie van de musical aan publiek natuurlijk niet ontbreken!

De zeven lessen zijn op donderdag 12 en 19 mei; 2, 9, 16, 23 en 30 juni 2022 van 14.50 – 15.50 uur en staan onder leiding van docent Ruth Appelo. Iets voor jou? Schrijf je snel in!

 

Docent(en)

Cursist aan het woord

Ho Tjing Tjak

William. Oudste zoon. Dik. Kunsthandelaar in de zaak van vader. Deze rol vertolkte Bart Pleister in 2019 in de theatervoorstelling ‘(In)Gebroken’. En met verve! “Ja, een geweldige rol om te spelen. Helaas kon door corona de jaarlijkse voorstelling in de zomer van 2020 niet doorgaan, maar de sfeer in onze theatergroep 20+ was en is nog steeds supergoed.”

Een kleine drie jaar geleden schreef Bart zich in voor de theaterlessen van de volwassenengroep bij Quintus. “Op mijn werk deed ik ooit mee aan een jaarlijkse theatervoorstelling. Dat smaakte naar meer en zodoende ben ik bij Quintus terechtgekomen. De eerste helft van het cursusjaar staat in het teken van de theaterlessen: superleuk en elke week anders. De tweede helft van het jaar is gericht op de toneelvoorstelling in de zomer. Daar bouwen we ook echt sámen naar toe. Theater bij Quintus is een mooie combi van het maken van een eigen toneelstuk, plezier hebben, maar ook nieuwe dingen leren. Er zijn best veel elementen die ik in mijn werk bij de bank gebruik. Zo heb ik wel eens tijdens de lunch met mijn collega’s ‘Ho Tjing Tjak’ gedaan, een grappige oefening waarmee je je focus en concentratie traint. Maar andersom werkt het natuurlijk ook: zaken die gebeuren in onze kantoortuin kan ik weer gebruiken in mijn toneelspel. Inspiratie vind je overal.”

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer begint mijn cursus?

Hoe wordt mijn lesgeld geïncasseerd

Ik ga stoppen met mijn lessen. Hoe moet ik mij afmelden?

Heb je het antwoord op je vraag nog niet gevonden?
QUINTUS KAMPEN
038 33 71 200

INSCHRIJVEN

Ben je eruit? Inschrijven kan via onderstaande knop.

Inschrijven
GERELATEERDE CURSUSSEN

OOK INTERESSANT

Musical 5+

35 lessen

Offline

Musical 8+

35 lessen

Offline

Musical 10+

35 lessen

Offline

 • Voor elke portemonnee
  BETAALBAAR

 • Muziek, Dans, Theater, Kunst & Ambacht, Spelen met taal
  ALLES ONDER ÉÉN DAK

 • Voor iedereen van 0-99 jaar
  GASTVRIJ

 • Starten wanneer je wilt
  ONLINE / OFFLINE