Vragen ?

Spiegels_decoreren_Art_Nouveau
Het nieuwe cursusseizoen komt eraan! Om alvast warm te draaien, organiseren we in deze laatste week van de zomervakantie (van woensdag 18 t/m vrijdag 20 augustus) een heerlijke Summerschool, boordevol workshops voor jong en oud.

Design van vandaag is nauw verweven met design uit het verleden. Omstreeks 1890 bedachten kunstenaars en ambachtslieden de geheel nieuwe vormentaal van de kunststroming Art Nouveau, ook wel Jugendstil genoemd. In Kampen zijn een aantal opvallende Art Nouveau-panden bewaard gebleven, die nu op de Rijksmonumentenlijst staan. In de binnenstad van Kampen tovert Laura Schakenraad de etalages van deze panden om tot ware pareltjes. Tijdens deze Summerschoolworkshop 'Spiegels decoreren - Art Nouveau' kun jij ook zo’n pareltje maken. Samen met Laura ga je aan de slag met een pen en natuurlijk een spiegel. Deze hoef je niet zelf mee te nemen. Een compleet materialenpakket met een spiegel en geschikte stift is bij de prijs inbegrepen. Na afloop mag je beiden meenemen. Met alle tips en het materiaal wat je mee hebt gekregen, kun je thuis aan de slag met nog meer Art Nouveau voor je eigen interieur!

Deze workshop is een samenwerking met Het Stedelijk Museum te Kampen, waar momenteel (tot 9 januari 2022) het werk van Christie van der Haak te bewonderen is. Van der Haak gaat verder waar de Art Nouveau is gestopt.
Deze zomer transformeert Stedelijk Museum Kampen in een modern stadspaleis met rijk gedecoreerde en kleurrijke zalen, waar je je ogen uitkijkt. Na afloop van deze workshop ontvang je een kortingscode om dit met eigen ogen te aanschouwen!

Heb je zin om creatief aan de slag te gaan? Meld je snel aan want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze toffe workshop voor jongeren (13+) en volwassenen!
N.B. Kijk hier voor eenzelfde workshop voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Inschrijven

Tijden en locatieTariefopties *
Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres