Vragen ?

Zomercursus_pilates
Pilates is een trainingsvorm die gericht is op het verbeteren van je houding en waarbij je de beheersing, soepelheid, coördinatie en kracht van je spieren traint. Je wordt sterker, fitter en je algehele conditie gaat erop vooruit.

Deze zomercursus Pilates gaat gedurende de zomervakantie gewoon door! De lessen worden gegeven door Rogier Wilthof op dinsdagavond 19.30 uur, buiten in het voedselpark 'De Groene Brunneper' (ingang Steenovensdijk). Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de dansstudio van Quintus.

De data zijn 13, 20 en 27 juli en 3, 10, 17 en 24 augustus. Je hoeft niet persé alle lessen mee te doen! Schrijf je in via deze pagina en neem daarnaast (vanwege de zomersluiting van Quintus) ook persoonlijk contact op met Rogier Wilthof via tel. 06-41310475. De lessen kosten 10 euro per keer. Achteraf ontvang je van de gevolgde lessen een factuur.


Inschrijven

Tijden en locatie

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres