Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

b_600_0_16777215_00_images_jong_talentklas.jpg
De Jong Talentklas van Quintus bestaat sinds 4 jaar in de huidige vorm en biedt een plek aan jonge enthousiaste en talentvolle leerlingen van de muziekafdeling die meer uit zichzelf willen halen. De begeleiding is in handen van vakdocenten Hetty Floors en Henriëtte Prins. Henriëtte Prins: “In de Jong Talentklas is plaats voor álle instrumenten én zang. Leerlingen vanaf 8 jaar, zowel uit de klassieke hoek, maar ook van de afdeling lichte muziek – pop en jazz -, kunnen na een geslaagde auditie bij ons terecht. Ons eerste doel is om de leerlingen de kans te geven zich sneller op hun eigen instrument én op meerdere vlakken van de muziek te kunnen ontwikkelen. De Jong Talentklas biedt echter ook een uitstekende basis voor leerlingen die later naar het conservatorium willen gaan. Het is elk jaar weer geweldig om te zien hoezeer de leerlingen zijn gegroeid in hun musiceren.”

Wie toegelaten wordt tot de Jong Talentklas, volgt - naast wekelijkse individuele muziekles van 40 minuten - ongeveer 15 extra groepslessen. Hetty Floors: “Deze groepslessen bestaan uit ensemblespel en uit theorie- en solfège-les waarbij we het muzikale gehoor trainen. Gedurende het cursusjaar werken we toe naar diverse concerten en concoursen. De leerlingen hebben hier veel plezier in en ze doen een flinke dosis podiumervaring op! Het is erg belangrijk voor deze leerlingen om muziekvrienden te hebben, zo inspireren ze elkaar en dagen ze elkaar uit” Voor meer informatie over de Jong Talentklas kun je contact opnemen met Quintus via tel. 038-3371200.

Heb je geen les bij Quintus of woon je buiten Kampen en ben je ook nieuwsgierig geworden?
Neem contact op met info@quintuskampen.nl.