Vragen ?

Werken_met_pastelkrijt_inkt_en_ecoline1
SORRY! DEZE HERFSTVAKANTIEWORKSHOP IS VOL. ER IS NOG WEL PLEK BIJ DE GRAFIEKPROEVERIJ 'DRUK ER OP!' (8-12 JAAR) OOK OP WOENSDAGOCHTEND 20 OKTOBER. 

Tijdens deze kleurrijke herfstvakantieworkshop creëer je een vrolijke plek in warme herfstkleuren voor je lievelingsdier, geïnspireerd door het seizoen èn de prachtige patronen van Christie van der Haak die momenteel de muren van het Stedelijk Museum bij Kampen kleuren.

We gaan tekenen met pastelkrijt, we bedenken passende patronen voor een originele achtergrond en gaan aan de slag met inkt en ecoline in lekkere felle kleuren. Docent Hanna van Doornum helpt je daarbij. Deze kinderworkshop is voor kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar. Zin om mee te experimenteren? Geef je snel op, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Deze workshop organiseren we in samenwerking met het Stedelijk Museum Kampen. Deelnemende cursisten krijgen een kortingskaartje zodat ze tegen een gereduceerd tarief de expositie Nouveau Deco in het Stedelijk Museum kunnen bezoeken!

Inschrijven

Tijden en locatie

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres