Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

Quintus Nieuwsbrief

Eenmaal per maand informeert Quintus je via een nieuwsbrief over nieuws, boeiende evenementen, activiteiten en leuke presentaties. Wil je automatisch op de hoogte blijven? Meld je dan aan! Overigens: je zit nergens aan vast; je kunt jezelf gemakkelijk vanuit de nieuwsbrief afmelden.

Agenda

18 juni 19:00 - 20:00
In deze serenade nemen we je mee naar een wereld van feiten en verhalen over de dwarsfluit, haar componisten, geschiedenis en nog veel meer. Deze muzikale lezing is in de sfeervolle setting van de Sint Annakapel. De entree is gratis. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor publiek. Wie het concert wil bezoeken, kan zich telefonisch aanmelden via 038-3371200 (tot uiterlijk 18 juni 17.00 uur). Vol = vol.

De dwarsfluitserenade 'De Keizer Frederik en zijn fluit' wordt ook uitgezonden via een livestream van de Sint Annakapel op youtube, te zien via de volgende link: https://youtu.be/qkoNDs38bE4
23 juni 00:00 - 24 juni
Jaarlijkse presentatie van de cursisten Toneel. Op 23 juni gaan Toneel 6+/9+/20+ de bühne op. 24 juni presentatie van de leerlingen van Toneel 12+.
25 juni 19:00 - 21:00
Dit jaar geen barokconcert in de Lutherse Kerk, maar wel een samenspeelavond voor de barokensembles van Quintus. In verband met de lange lockdown was de tijd om een concertprogramma voor te bereiden te kort. Gelukkig zijn er inmiddels versoepelingen waardoor we toch weer iets samen kunnen doen. Geen concert dus deze avond, maar wel een mogelijkheid om van ons te laten horen! Luisteraars zijn van harte welkom.

Let op: omdat we nog gebonden zijn aan beperkende maatregelen is de avond verdeeld in 3 tijdsblokken: 19.00 - 19.30 uur, 19.45 - 20.15 uur en 20.30 - 21.00 uur. De entree is gratis. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor publiek. Wie deze samenspeelavond wil bezoeken, kan zich telefonisch aanmelden via 038-3371200 (tot uiterlijk 25 juni 16.30 uur). Vol = vol.
26 juni 10:00 - 16:00
LET OP: VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN RONDOM HET SAMEN ZINGEN, WORDT LIFT IT UP VERPLAATST NAAR EEN NIEUWE DATUM IN HET VOLGENDE SEIZOEN. HOUD ONZE AGENDA EN SOCIALS IN DE GATEN!

Lift It Up, inspiratie en ontmoeting voor (koor)zangers en muzikanten uit alle kerken! Met inspirerende workshops van o.a. Reni & Elisa Krijgsman, Marloes van Ommen en Stephanie Bergman-Agteres. Binnenkort meer informatie!
10 juli - 22 augustus
Het is zomervakantie! Daarom zijn er geen lessen op onze locaties in Kampen en IJsselmuiden. Kijk hier voor eventuele vakantie-activiteiten.
18 augustus - 20 augustus
Het nieuwe cursusseizoen komt eraan! Om alvast warm te draaien, organiseren we in deze laatste week van de zomervakantie een heerlijke Summerschool, boordevol workshops voor jong en oud. Kijk hier voor het volledige overzicht>>
20 augustus - 21 augustus
Het meest kleurrijke festival van de stad Kampen. Meer informatie volgt nog.