Programma

Tijdens het Open Huis barst het historische Quintusgebouw uit haar voegen van de feestelijke en inspirerende activiteiten. De aftrap is om 12.00 uur met de openingsact ‘We gaan nog niet naar huis’ uit de Quintus familiemusical Wonderland.

Tussen 12.00 en 16.00 uur zijn er creatieve workshops, kinderactiviteiten, dansvoorstellingen, muzikale optredens, theater en musical, muziekproeverijen, open ateliers (o.a. tekenen & schilderen, grafiek, boekbinden en edelsmeden), een Photobooth, Cursistenexpositie, Kunstmarkt, het Spetterletterspel en nog véél meer.

Ook kan het publiek kennismaken met de zomercursussen, het kakelverse cursusprogramma voor 2022-2023 en vragen stellen aan docenten of administratie. Alle activiteiten zijn gratis.

 

Het volledige programma lees je hier.

 

Liever met een cluppie dan in je uppie? Onze cursisten vertellen waarom! 

Dit is Ella!

Ella is 7 jaar en geboren voor de bühne! Dus zit ze op toneelles bij Quintus.

Dit is Els!

Volgt ruim tien jaar keramieklessen bij Quintus. Ooit meegenomen door een vriendin naar het Open Huis van Quintus waar ze een workshop volgde en sindsdien verkocht. Voor Els is het sociale aspect ook heel belangrijk. Sommige cursisten kennen elkaar al jaren en delen ook persoonlijke dingen met elkaar. En doordat je samen in de keramiekwerkplaats werkt, kun je elkaar inspireren terwijl je toch ook je eigen ding doet.

 

Dit is Revi!

Revi was 2 jaar toen hij al gitaar wilde spelen nadat hij van neef Peter een minigitaar had gekregen. Zusje Lika wilde eigenlijk eerst pianospelen, maar komt al van kleins af aan in de gitaarles van broer Revi en wilde daarom op een bepaald moment samen gitaarles.

 

Dit is Tara!

Tara is iedere woensdag te vinden in de prachtige danszaal van Quintus. Samen toewerken naar een eindpresentatie vindt ze het allerleukste!

 

Dit is Tonnie!

Tot voor enkele jaren terug vader, man en projectleider. Door een hersenstaminfarct nu in een rolstoel. Tonnie heeft nog nooit eerder getekend of geschilderd. Is hier pas enkele jaren geleden, nadat hij het hersenletsel heeft opgelopen, mee begonnen en blijkt getalenteerd te zijn!