Op zoek naar een origineel cadeau voor pakjesavond of onder de kerstboom? Verras je kind, vader, moeder, geliefde, vriend of vriendin eens met ‘Kunst in een doosje’. Je kunt kiezen uit het Quintus Knustel Avontuur voor kinderen of de Workshop Tekenen met Houtskool voor jongeren en volwassenen.

Verras je kind met het Quintus Knutsel Avontuur en laat hem/haar ontdekken hoe je met nieuwe én afvalmaterialen prachtige kunstwerken kunt bouwen. Een raket-vis, een vliegende langsnuitharing of een octo-scooter met drie wielen: het kan allemaal, niets is fout! Nieuwsgierig? Check dit filmpje met Lola en Hille in de hoofdrol!

Lekker thuis aan de slag met een online workshop Tekenen met Houtskool: hoe leuk is dat om cadeau te geven of te krijgen? Je leert het materiaal houtskool en contékrijt kennen en er wordt op inspirerende wijze en stapsgewijs uitgelegd en voorgedaan hoe je met deze materialen prachtige resultaten kunt halen.

Hoe kom je aan dit meest originele decembercadeau ever?! Koop ‘m ter plekke bij de infobalie van Quintus of bestel ‘m via bovenstaande link en haal ‘m af bij de balie. Opsturen? Dat kan ook. Bestel ‘Kunst in een doosje’ inclusief verzendkosten en het pakket valt binnen een paar dagen op de deurmat!