Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

18 mei | 10:00 - 10:45 | , Vloeddijk 38, Kampen

‘Met Wiegeling brengt Frisse Oren een ode aan het wiegelied.’

In een zachte, geborgen omgeving gaan een zangeres, een klarinettist en een udspeler muzikale ontmoetingen aan met het jonge publiek en met elkaar. Spelers en publiek bevinden zich samen in het decor van bewegende abstracte vormen, kleurrijke lichtbronnen en elementen die wonderlijke geluiden maken.

‘Een feest voor alle zintuigen waarin het heerlijk deinen en soezelen is.’

Een Arabisch wiegelied uit de jeugdherinneringen van de Syrische Jaber Fayad is het vertrekpunt voor Wiegeling. Ook hoor je in Jabers composities invloeden van muziek van over de hele wereld en van alle tijden terug. De klanken prikkelen de verbeelding en doen je met een glimlach terugdenken aan plekken waar je zelf misschien nog nooit bent geweest. Ouder en kind hebben een eigen zitplek in dit decor, maar rondkruipen mag ook.

Tickets
Er zijn twee babyconcerten in Quintus: om 10.00 uur en 11.00 uur. Wiegeling is onderdeel van de Dudok Muziekdagen Kampen. De entree bedraagt 10 euro (prijs voor één ouder en één baby). Voor een extra ouder betaal je 7,50 euro. Tickets zijn verkrijgbaar via De Stadsgehoorzaal.

Dudok Muziekdagen Kampen
Tijdens de Dudok Muziekdagen, 16 t/m 19 mei, nodigt het Dudok Quartet Amsterdam haar meest geliefde kamermuziekvrienden uit om samen met hen 4 dagen vol concerten, muzikale wandelingen en andere programma’s te verzorgen op diverse locaties in Kampen. Tijdens deze eerste editie maken onder andere Pieter Wispelwey, Hannes Minnaar, Shunske Sato, Shuann Chai, Mike Fentross, Hilary Summers en Maarten Ornstein hun opwachting. Benieuwd naar andere programma’s? Kijk op dudokmuziekdagen.nl.