1. Inkomenskorting

Ligt je belastbaar inkomen op minimumniveau of minder? Lees de algemene voorwaarden of je voor een korting in aanmerking komt.

 

  1. Gezinskorting en cursuskorting

Volg je met meerdere gezinsleden een cursus bij Quintus? Of volg je meer dan een jaarcursus? Dan kan de korting oplopen tot maximaal 15%. Lees de exacte voorwaarden hier nog even na!

 

  1. Verenigingskorting

Ben je lid van een in de gemeente Kampen gevestigde amateurmuziekvereniging en wil je lessen volgen bij Quintus? Kijk dan hier of je voor een korting in aanmerking komt!

 

  1. Kortingskaartjes van de Stadsgehoorzaal

Als cursist van Quintus kun je met interessante kortingen naar het theater in Kampen gaan. Hier vind je alle info.

 

  1. Korting bij Kader van Kampen

Cursisten van Quintus krijgen 5% korting op wissellijsten en 10% korting op maatwerk, zowel passe-partout als lijsten bij Kader van Kampen, Betonstraat 27-7, Kampen..

 

  1. Meedoen-bon

De gemeente Kampen vindt het belangrijk dat alle inwoners meedoen op cultureel-, sociaal en sportief gebied. Voor mensen van 18 jaar en ouder met een laag inkomen heeft de gemeente Kampen de Meedoen-bon. Je leest hier meer over. 

 

  1. Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel

Gezinnen waar de financiële mogelijkheden beperkt zijn kunnen aanspraak maken op een bijdrage uit het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds is er voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar die om financiële redenen geen lessen kunnen volgen aan o.a. centra voor kunsteducatie. Hier lees je hoe je voor een bijdrage in aanmerking komt.

 

  1. Een jaar lang korting op Dans Magazine!

Hou je ook zo van dansen? Voor leerlingen van Quintus geeft Dansmagazine een korting op een jaarabonnement (6 x per jaar). Dans Magazine is een veelzijdig tijdschrift, van moderne dans, ballet, tango tot hiphop, werelddans en jazzdance.  Je kunt je hier aanmelden.

Vragen?
Contactpersoon
Leotiena Bien of Ellen Bastiaan
038 33 71 200 info@quintuskampen.nl