1. Sam& (Samen voor alle kinderen)

Financiële vergoeding bedoeld om gezinnen met minder geld te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alle kinderen (0 – 18 jaar) mee kunnen doen, ongeacht de financiële situatie van ouders. Het budget kan op verschillende manieren worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het volgen van lessen bij een kunstencentrum. Sam& is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties, waaronder het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Vraag hier de ondersteuning aan.

Wie mag een aanvraag doen?
Deze financiële ondersteuning is niet alleen bedoeld voor gezinnen met een uitkering, maar is beschikbaar voor alle gezinnen met minder geld, inclusief zelfstandigen zonder werk en mensen met een tijdelijk verminderd inkomen.

 

2. Gezinskorting en cursuskorting

Volg je met meerdere gezinsleden een cursus bij Quintus? Of volg je meer dan een jaarcursus? Dan kan de korting oplopen tot maximaal 15%. Lees de exacte voorwaarden hier nog even na!

 

 3. Inkomenskorting
Kijk hier of je aanmerking komt voor inkomenskorting (alleen voor inwoners van de gemeente Kampen). De korting geldt voor de jaarcursussen met een cursusprijs van > € 250,00. Quintus verleent inkomenskorting als de lesgeldplichtige kan aantonen dat zijn/haar verzamelinkomen maximaal 10% boven de inkomensgrens ligt, vermeerderd met de wettelijke werkgeversbijdrage ziektekosten. De korting bedraagt 30% van het basistarief.

4. Verenigingskorting

Ben je lid van een in de gemeente Kampen gevestigde amateurmuziekvereniging en wil je lessen volgen bij Quintus? Kijk dan hier of je voor een korting in aanmerking komt!

 

 

5. Kortingskaartjes van de Stadsgehoorzaal

Als cursist van Quintus kun je met interessante kortingen naar het theater in Kampen gaan. Hier vind je alle info.

 

 

6. Korting bij Kader van Kampen

Cursisten van Quintus krijgen 5% korting op wissellijsten en 10% korting op maatwerk, zowel passe-partout als lijsten bij Kader van Kampen, Betonstraat 27-7, Kampen.

 

 

7. Meedoen-bon

De gemeente Kampen vindt het belangrijk dat alle inwoners meedoen op cultureel, sociaal en sportief gebied. Voor mensen van 18 jaar en ouder met een laag inkomen heeft de gemeente Kampen de Meedoen-bon. Je leest hier meer over.

 

8. Een jaar lang korting op Dans Magazine!

Hou je ook zo van dansen? Voor leerlingen van Quintus geeft Dansmagazine een korting op een jaarabonnement (6 x per jaar). Dans Magazine is een veelzijdig tijdschrift, van moderne dans, ballet, tango tot hiphop, werelddans en jazzdance. Je kunt je hier aanmelden.

Vragen?
Contactpersoon
Leotiena Bien of Ellen Bastiaan
038 33 71 200 info@quintuskampen.nl