Creatieve omgeving vol inspiratie!

Quintus is als creatieve en bruisende culturele organisatie dé locatie voor jouw evenement. Wij hebben diverse ruimtes voor gezelschappen van 3 tot 150 personen. Met een creatieve workshop, muzikaal intermezzo, energizer of voorstelling voeg je een vleugje kunst en cultuur toe aan jouw evenement!

Sfeervolle locatie

In ons sfeervolle en monumentale pand aan de Vloeddijk 38 in Kampen zijn de mooiste culturele ontmoetingen mogelijk. Denk aan een congres in onze Quintuszaal of een inspirerende workshop presentatie- en stemtechniek in één van onze studio’s. Kom eens bij ons vergaderen en sluit, voor een stukje teambuilding, af met een creatieve workshop in onze ateliers of bandstudio. Uiteraard kunnen we daarbij zorgen voor een heerlijke lunch, een aangeklede koffiepauze of (alcoholvrije) borrel. Dit geeft mensen de gelegenheid elkaar informeel te ontmoeten.

 

Quintus beschikt over verschillende ruimtes zoals de Quintuszaal, theaterstudio, barokzaal, dansstudio’s, ateliers, multifunctionele ruimtes en (les)lokalen. Daarnaast hebben we een gezellige foyer en een patio. Deze ruimtes zijn geschikt voor allerlei ontmoetingen: van een vergadering, seminar, workshop, training of teambuilding tot een concert, voorstelling, groepsuitje, kinderfeestje, lunch, diner of borrel. Kijk hier voor meer informatie en een sfeerimpressie. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We bespreken graag de wensen en mogelijkheden.

Kunst en cultuur voor iedereen!

Als je kiest voor Quintus, kies je voor een creatieve omgeving met exposities, cursisten die oefenen, een schoolklas die een workshop volgt, een amateurkoor dat repeteert of misschien wel iemand die spontaan op de vleugel in de foyer een liedje laat horen. Door een ruimte te huren bij Quintus draag je bovendien bij aan onze missie: kunst en cultuur voor iedereen! Lees meer>>

Naast evenementen voor bedrijven kunnen we ook bijzondere gelegenheden als verjaardagen, jubilea, kinderfeestjes of andere feestelijkheden kunstzinnig omlijsten of invullen. 

Veelgestelde vragen

Is Quintus goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid?

Wat is het minimum en/of maximum aantal personen voor een workshop?

Is het mogelijk om bij mijn evenement een lunch bij te boeken?

Kan ik ook alleen een ruimte huren?

Ik zoek muziek bij een evenement?

Vragen?