De Jong Talentklas van Quintus biedt jonge talentvolle leerlingen de kans om zich sneller en breder te ontwikkelen. In de Jong Talentklas is plaats voor alle instrumenten en ook voor zang. Je volgt zowel individuele muziekles als groepslessen. Gedurende het cursusjaar werk je, ook samen met andere leerlingen, toe naar concerten waarin jij je van je beste kant kunt laten zien en horen. Zo doe je een flinke dosis podiumervaring op!

 

Voor wie?

Houd je van muziek maken, ben je leergierig èn ambitieus? En ben je tussen de 8 en 21 jaar? Misschien kom je dan in aanmerking voor de Jong Talentklas. Door middel van een auditie wordt gekeken of je hiervoor geschikt bent. Overleg eens vrijblijvend met je docent!

 

Wat biedt de Jong Talentklas?

  • Wekelijkse, extra lange muzieklessen
  • Ongeveer 15 extra groepslessen, met o.a. ensemblespel, theorie- en solfègeles
  • Minimaal 3 voorspeelmomenten per seizoen
  • Eventuele deelname aan concoursen

 

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deelname aan de Jong Talentklas in cursusseizoen 2023-2024 bedragen 875 euro per leerling. Dit betreft wekelijkse, extra lange lessen inclusief de muziekweken en het talentprogramma (zie boven). Kijk hier voor eventuele kortingsmogelijkheden.

Heb je geen les bij Quintus of woon je buiten Kampen en ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op met info@quintuskampen.nl om in contact te worden gebracht met de docenten van de Jong Talentklas.