Als je als beginnende leerling twijfelt over de keuze van het instrument, dan kan in elk geval het eerste seizoen een instrument gehuurd worden van Quintus (alleen zolang de voorraad strekt). Na dit eerste jaar dien je zelf voor een instrument te zorgen als deze niet meer bij Quintus in voorraad is.

 

Wil je ook het tweede of volgende jaar een instrument huren, dan kan dat dus alleen als er nog instrumenten op voorraad zijn. Hierover kun je contact opnemen met de informatiebalie. In het algemeen zijn instrumenten te huur bij de vakhandel en we helpen je graag bij de keuze en mogelijkheden.

 

Huurinstrumenten bij Quintus: viool, altviool, cello, contrabas, dwarsfluit, hobo, klarinet, hoorn, saxofoon, trombone, trompet, baroktrompet, euphonium, fagot, gitaar, harp.

 

De huurprijs van instrumenten die het eigendom zijn van Quintus bedraagt per seizoen: € 210,00 voor < 21 jaar en € 255,00 voor > 21 jaar.

 

Er zijn twee uitzonderingen:

  • het huren van een gitaar kost € 65,00 < 21 jaar en € 80,00 > 21 jaar per seizoen;
  • voor een pedaalharp is dit € 285,00 < 21 jaar en € 340,00 > 21 jaar.

 

Vraag bij de administratie naar de mogelijkheden, stuur een mail naar info@quintuskampen.nl of bel 038 33 71 200.

Als vereniging instrumenten huren bij Quintus?

Dat kan, mits er genoeg instrumenten beschikbaar zijn. Het huurtarief en de eventuele borg worden in overleg vastgesteld. Voor meer informatie, kun je onderstaande aanvraag versturen.