Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

27 januari- 16 juli | Quintus Kampen

Lekker thuis aan de slag met een online workshop Tekenen met Houtskool: hoe leuk is dat?! Quintus biedt speciale online kunst & ambacht producten waaronder dit toffe brievenbuspakketje met materiaal en een link naar een instructiefilmpje. En lekker makkelijk… je kunt beginnen wanneer je wilt.

In deze spiksplinternieuwe online tekenworkshop is het basismateriaal houtskool en ga je aan de slag met het tekenen van veren.  Je leert het materiaal houtskool en contékrijt kennen en er wordt op inspirerende wijze en stapsgewijs uitgelegd en voorgedaan hoe je met deze materialen prachtige resultaten kunt halen.

>> In het verrassingspakketje zit het benodigde materiaal voor de workshop: 2 staven houtskool, kneedgum, wit contékrijt, een veer en papier.

>> De link naar het instructiefilmpje vind je in het pakket, dus je kunt meteen beginnen!

>> Wil je persoonlijke feedback op je werk of delen met ons wat je gemaakt hebt? Stuur dan een berichtje naar info@quintuskampen.nl o.v.v. Feedback Tekenen met Houtskool.

>> Meer weten over de docent? Kijk dan even hier>>

Bestel nu voor 15 euro jouw online tekenworkshop en het pakketje met alles wat je nodig hebt ligt voor je klaar bij de informatiebalie. Wil je liever het brievenbuspakketje per post ontvangen? Bij verzending bedraagt de prijs voor de workshop € 18,50. We zorgen dat het pakket zo snel mogelijk bij je thuis op de mat valt.

Leuk om te geven of te krijgen als cadeau!

 

Bestel Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Bestel Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar