Vragen ?

Proefles

Aanvraag voor een gratis proefles

Bij veel lessen is het mogelijk eerst een proefles te volgen. Ook online! Inschrijven kan hieronder; we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is geen correct e-mailadres

b_600_0_16777215_00_images_archief_048731097de322302aff7e52151c991d.jpg
1. Inkomenskorting
Ligt je belastbaar inkomen op minimumniveau of minder? Lees de algemene voorwaarden of je voor een korting in aanmerking komt.

2. Gezinskorting en cursuskorting
Volg je met meerdere gezinsleden een cursus bij Quintus? Of volg je meer dan een jaarcursus? Dan kan de korting oplopen tot maximaal 15%. Lees de exacte voorwaarden hier nog even na!

3. Verenigingskorting
Ben je lid van een in de gemeente Kampen gevestigde amateurmuziekvereniging en wil je lessen volgen bij Quintus? Kijk dan hier of je voor een korting in aanmerking komt!

4. Kortingskaartjes van de Stadsgehoorzaal.
Als cursist van Quintus kun je met interessante kortingen naar het theater in Kampen gaan. Hierover wordt je door Quintus geïnformeerd.

5. Korting bij Kader van Kampen.
Cursisten van Quintus krijgen 5% korting op wissellijsten en 10% korting op maatwerk, zowel passe-partout als lijsten bij Kader van Kampen, Burgwal 30.

6. Meedoen-bon
De gemeente Kampen vindt het belangrijk dat alle inwoners meedoen op cultureel-, sociaal en sportief gebied. Voor mensen van 18 jaar en ouder met een laag inkomen heeft de gemeente Kampen de Meedoen-bon.

7. Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel
Gezinnen waar de financiële mogelijkheden beperkt zijn kunnen aanspraak maken op een bijdrage uit het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds is er voor kinderen en jongeren van 4 t/m 18 jaar die om financiële redenen geen lessen kunnen volgen aan o.a. centra voor kunsteducatie.
Hier lees je hoe je voor een bijdrage in aanmerking komt.

8. Een jaar lang korting op Dans Magazine!
Hou je ook zo van dansen? Voor leerlingen van Quintus geeft Dansmagazine een korting op een jaarabonnement (6 x per jaar). Dans Magazine is eenveelzijdig tijdschrift, van moderne dans, ballet, tango tot hiphop, werelddans en jazzdance.  Je kunt je hier aanmelden.

9. Korting op 1e stembeurt piano
Leerlingen van Quintus krijgen € 5 korting op de 1e stembeurt voor de piano bij pianostemmer David Eysbroek, Kampen.