Laden Evenementen

« Alle Evenementen

20 januari 2024 | 09:30 - 12:30 |

Bouwen met LEGO kent bijna ieder mens! En de bekende kleuren kunnen we dromen, maar wat nou als je zelf kleur mag bepalen? Tijdens deze Grafiek Familiedag breng je met je gezins- of familieleden eerst een bezoek aan de Lego-expositie ‘Hanze Steenrijk’. Daarna gaan jullie in de Quintus Grafiekwerkplaats samen aan de slag met materialen die thuis niet zomaar voorradig zijn.

Van 5 oktober 2023 t/m 28 januari 2024 is in het Stedelijk Museum Kampen ‘Hanze Steenrijk’, te bewonderen. Een tijdreis met modellen van LEGO-stenen. Bezoekers lopen langs de meest prachtige diorama’s van LEGO en ontdekken hoe het er in de Hanzetijd aan toe ging. Deze toffe Grafiekfamiliedag begint met een bezoek aan de LEGO-tentoonstelling in de Synagoge aan de IJsselkade 33. Daarna ga je in de Quintus Grafiekwerkplaats zelf aan de slag. In de workshop ontdek je wat je nog meer met Lego, inkt en papier kunt doen. Tim kok neemt je letterlijk mee in een nieuwe wereld met Lego!

De Grafiek Familiedag is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar en ouder. Dus kom als gezin of neem je broer, zus, vader, moeder, oma, opa, tante of oom mee naar Quintus. Een creatief, origineel en gezellig idee voor een ​​paar uurtjes quality-time met je gezin of familieleden!

Nieuwsgierig? Reserveer hier een plekje!

Goed om te weten

Deze Grafiek Familiedag: LEGO-druk wordt georganiseerd in samenwerking met het Stedelijk Museum Kampen. Het bezoek aan de expositieruimte in De Synagoge aan de IJsselkade 33 zit bij de workshopprijs in begrepen. Wil je na deze workshop ook de rest van de Hanze Steenrijk aan de Oudestraat 133 bekijken, dan krijg je 50% korting op de entree (voor jeugd van 0-18 jaar is de entree altijd gratis!).