Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

18 november 2023 | 14:00 - 17:00 | , Vloeddijk 38, Kampen

Zing je graag of bespeel je een instrument en ben je dol op Ierse muziek? Neem je instrument mee en schuif aan bij de Ierse Sessie in de foyer van Quintus om samen een middagje ongedwongen muziek te maken! Wil je alleen luisteren en genieten? Ook dan ben je van harte welkom!

Tijdens deze Ierse Sessie krijg je tips & trips van sessiebegeleider Annemarie de Bie. Lag het tempo bij eerdere Ierse Sessies vrij hoog, ditmaal hebben we ervoor gekozen om ook alle ruimte te geven aan beginners. Iedere deelnemer kan dus op zijn of haar eigen niveau meedoen en zelf liedjes inbrengen.

Tip: workshop Bodhran

Annemarie de Bie geeft voorafgaand aan de Ierse Sessie ook een workshop Bodhran (11.00-13.00 uur), eveneens voor alle niveaus; leuk om te combineren.

Gratis

De Ierse Sessie met koffie, thee en wat lekkers is van 14.00 tot 17.00 uur en gratis toegankelijk. Er is beperkt plek, voor maximaal 30 deelnemers. Reserveer daarom hieronder wel even een gratis ticket!

Bestel Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Bestel Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar