Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

20 februari | 09:30 - 12:00 |

Tijdens deze voorjaarsvakantieworkshop breng je samen met de deelnemers en docent Betty Zieltjens eerst een bezoek aan de LEGO®-expositie ‘Hanze Steenrijk’. Daarna maken we een STOP…Motion film in Quintus met verschillende materialen waaronder LEGO®.

Van 5 oktober 2023 t/m 28 februari 2024 is in het Stedelijk Museum Kampen Hanze Steenrijk te bewonderen. Een tijdreis met modellen van LEGO®-stenen. Bezoekers lopen langs de meest prachtige diorama’s van LEGO® en ontdekken hoe het er in de Hanzetijd aan toe ging.

Deze toffe kinderworkshop in de voorjaarsvakantie begint met een bezoek aan Hanze Steenrijk in de Voormalige Synagoge aan de IJsselkade 33. Daarna ga je in Quintus zelf aan de slag. In de workshop ontdek je hoe je een ‘STOP…Motion’ film maakt met o.a. LEGO®. Creëer een spannend avontuur, een heldhaftig verhaal of een grappig moment met een verrassende ontknoping. Betty Zieltjens neemt je letterlijk mee in een nieuwe wereld met LEGO®! Bouw je mee?

De Stop…Motion voorjaarsvakantieworkshop is geschikt voor kinderen en jongeren van 8 tot en met 14 jaar. Dus neem je broer, zus, vriend en vriendin mee!

Goed om te weten: deze vakantieworkshop wordt georganiseerd in samenwerking met het Stedelijk Museum Kampen. Het bezoek aan de tentoonstellingsruimte in de Voormalige Synagoge aan de IJsselkade 33 zit bij de workshopprijs inbegrepen.

Bestel Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Bestel Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar