PROGRAMMA OPEN HUIS

Klokslag twaalf is de spectaculaire opening van het Open Huis met een vrolijke act uit de familiemusical Maddy Robbins, gevolgd door een inspirerend en divers programma waarin alles draait om meedoen. Bekijk hieronder het volledige programma!

 

DOE MEE VRIENDENACTIE

Wie neem jij mee?

Word jij cursist bij Quintus in het nieuwe seizoen 2024 – 2025? Haal je instrument van zolder, laat de schilderkwast zwiepen, kom in beweging, gun jezelf een podium of gewoon wat ontspanning en plezier! Doe mee met onze DOE MEE vriendenactie en ontvang binnenkort sámen een verrassing!

 

Hoe werkt het?

In 2 stappen je vriend aanmelden:

  1. Je meldt je individueel aan via quintuskampen.nl; dat hoeft niet per se dezelfde cursus of workshop te zijn. Kies gewoon wat je leuk vindt. Het cursusprogramma vind je op quintuskampen.nl. Let op: vermeld elkaars namen in het opmerkingenveld!
  2.  De actie duurt tot 14 oktober. Schrijf je vóór die datum in voor een cursus of workshop in seizoen 2024-2025. Ben je al cursist dit seizoen en blijf je cursist in het komende seizoen? Vraag je vriend(in) om in ieder geval jouw naam te vermelden in het opmerkingenveld.

 

Verrassing!

Allebei aangemeld? Na 14 oktober krijgen jullie per mail bericht over de verrassing die wij voor jullie in petto hebben. We maken er in ieder geval een feestje van 😉 Doe je mee?